Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Sporten op een verantwoorde en goede manier.

En waarbij gezelligheid centraal staat. Dat zijn wij! Of u nu conditie wilt opbouwen, ontstressen of een sociale sporter bent, bij FIT&MIND bent u op de juiste plek.

Wij zorgen samen met de andere medewerkers voor deskundige begeleiding en een prettige sfeer. Sport/ bewegen en gezelligheid staan hoog in het vaandel. Na de les is er dan ook altijd gelegenheid om in de gezellige horeca iets lekkers te drinken (iets, waar veel van onze klanten graag gebruik van maken).

Margreeth Fitandmind

Margreeth van der Sande (Eigenaar)

Ik ben Margreeth van der Sande en reeds meer dan 27 jaar werkzaam in de sport. Mijn passie is gezondheid en bewegen. Ben Klassiek Pilatesdocent, Spinning en sportinstructrice.

  • Mijn sportopleiding heb ik gevolgd bij PASE opleidingen.
  • Spinning opleiding bij SCHWINN.
  • Mijn Pilates opleiding heb ik gevolgd bij "Peak Pilates" een door de Amerikaanse beroepsorganisatie PMA erkend opleidingsinstituut.

Paul Drossaert (iNSTRUCTEUR)

Mijn naam is Paul en ben sinds januari dit jaar begonnen bij Fitandmind. Hier geef ik op donderdagavond de Spinningles om 18.30u.
Deze les zorgt voor een flinke 'caloriën burner'. Met gezelligheid en 100% inzet maken we er samen een goede les van.
Zie ik u binnenkort bij mij in de les?

  • C.I.O.S. Sittard Fitness&Health
  • Sport Coaching
  • Personal Training

 

Margo (Instructrice)

Al vanaf mijn jeugd ben ik een fanatieke sporter. Deed aan wedstrijdzwemmen en  stijldansen. Ook in de sportschool was ik vaak te vinden. In 2000 ben ik opleidingen gaan volgen om zelf les te kunnen geven. Het is leuk om mensen te motiveren en ze te begeleiden tijdens het sporten. Het geeft mij veel voldoening  om te zien hoe de conditie verbetert en hoe men zichtbaar sterker wordt.  Bij Margreeth kun je me vinden op de maandag en dinsdag avond, waar ik de lessen Bodyfit, Spinning, Powerpump en Yoga verzorg. 

Sportieve groetjes en tot snel…..
Margo

 

Fit and Mind Susan Heffels

​Susan Heffels (Instructrice)

Ik ben bij FIT&MIND terecht gekomen toen ik enkele jaren gelden door rugpijn letterlijk en figuurlijk tot stilstand was gekomen en ik hierdoor mijn grootste passie had moeten opgeven. Door een gelukkig toeval deed ik bij FIT&MIND mee aan een Pilates les… Dat werden er 2,3 en daarna nog meer, want ik merkte al snel verbetering- mits ik bleef oefenen- en dat motiveerde mij enorm! Eerst was ik alleen maar blij met de vermindering van de pijn, maar daarnaast was ik – als laborante- ook gefascineerd geraakt door de Pilates principes en wilde mij hierin verdiepen. Dit heeft mij uiteindelijk geïnspireerd om zelf de opleiding tot Pilates docente te volgen in de hoop meer mensen te kunnen helpen met deze heerlijke, bijna therapeutische workout!

Nieuws:

WIJ ZIJN VERHUISD! Vanaf 10 februari  gaan wij verder in een ruimte op de mooiste locatie van Sittard, in het historische klooster Watersley. Deze prachtige locatie ligt aan de rand van Sittard ,  gelegen aan Watersley 1 , 6132 KA Sittard.

Sporten krijgt een hele nieuwe dimensie op deze locatie, waar je na de les gezellig kunt nagenieten in het Proeflokaal, onder het genot van een heerlijke kop koffie.

Voor meer info, zie lesrooster. Schrijf je nu in, er zijn nog enkele plaatsen vrij!

 Volg ons op Facebook en Instagram!

 

Wilt u meer informatie over Pilates, Yoga, Bodyfit, Xcore, Spinning, Powerpump of Mannen60+? Of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend advies gesprek? Bel of mail dan gerust. 

Naar contact