Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Wat is Spinning?

Bij Spinning fiets je 45 minuten op muziek. Je kunt zitten of staan en zo nemen we je mee op vlakke wegen, beklimmen we bergen of sprinten we een stuk om na een goed muzieknummer even rust te nemen en iets te drinken. Spinning is een pittige workout die gericht is op hart en vaten. De training is goed voor een sterk hart, het vergroten van je longinhoud, een goede bloedsomloop en soepele spieren. Het is hard werken en kost een paar zweetdruppels, maar je bouwt een enorm uithoudingsvermogen op. Wie er eenmaal mee begint, is vaak niet meer te stoppen!  Na de spinning workout rekken en strekken we weer alle spieren. Zo voorkom je spierpijn en ongewenste blessures.

Voor wie?

Spinning  is een zeer effectieve training voor iedereen die calorieën wilt verbranden, conditie wilt verbeteren of gewoon plezier heeft in fietsen op muziek. . Er is maar 1 manier om echt af te slanken en dat is door veel calorieën te verbruiken. Bij een spinning les gebruik je tussen de 600 en 800 calorieën.

Resultaat:

- Sterke beenspieren
- Super conditie (grote longinhoud)
- Veel  calorieën verbranden

Wat heb ik nodig?

- Handdoek (niet te klein)
- Flesje water
- Stevige gymschoenen of fietsschoenen

Nieuws:

WIJ ZIJN VERHUISD! Vanaf 10 februari  gaan wij verder in een ruimte op de mooiste locatie van Sittard, in het historische klooster Watersley. Deze prachtige locatie ligt aan de rand van Sittard ,  gelegen aan Watersley 1 , 6132 KA Sittard.

Sporten krijgt een hele nieuwe dimensie op deze locatie, waar je na de les gezellig kunt nagenieten in het Proeflokaal, onder het genot van een heerlijke kop koffie.

Voor meer info, zie lesrooster. Schrijf je nu in, er zijn nog enkele plaatsen vrij!

 Volg ons op Facebook en Instagram!

 

Wilt u meer informatie over Pilates, Yoga, Bodyfit, Xcore, Spinning, Powerpump of Mannen60+? Of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend advies gesprek? Bel of mail dan gerust. 

Naar contact