Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Wat is (Hatha) Yoga?

Yoga is een bewegingsvorm die de verstoorde balans tussen lichaam en geest door bepaalde oefeningen weer herstelt. Het maakt lichaam en geest levendig en flexibel. Door Yoga leer je te luisteren naar je eigen lichaam. Hierdoor volgt ook geestelijke bewustwording en omgekeerd. Tijdens de Yogales ben je met je hele aandacht in het hier en nu en dus bij de oefeningen. Yoga is niet prestatiegericht en alle oefeningen hebben als doel de organen, gewrichten en het zenuwstelsel beter te laten functioneren. Het verbetert tevens de doorbloeding van het hele lichaam. De Yogahoudingen (asana’s) en de adem- en ontspanningsoefeningen werken bij Yoga samen om bewust en diep te ontspannen.

Voor wie?

Yoga is geschikt voor iedereen. Jong en oud. Voor de beginnende of gevorderde sporter. Yoga is voor iedereen die zich beter wilt leren ontspannen , een betere ademhaling wilt aanleren, soepeler wilt worden of een betere beheersing wilt over zijn of haar lichaam. Of wanneer je gewoon een uurtje voor jezelf WILT.

Resultaat?

  • Een diepe ontspanning na de les
  • Het bevordert de soepelheid en kracht van het lichaam
  • Je wordt je meer bewust van je lichaam

Wat heb ik nodig?

  • Handdoek
  • Flesje water
  • Eventueel een kussentje

Nieuws:

NIEUW! POWER BALANCE op maandagavond. Voor het loslaten van stress en toch aan souplesse en kracht werken. Het is een combi van Tai Chi/ Pilates en Yoga. (lees meer)

NIEUW! Mannen uurtje! Voor alle mannen boven de 60 die willen werken aan hun conditie, kracht en souplesse. Schrijf je nu in, er zijn nog slechts enkele plaatsen vrij! (lees meer)

Voor meer info, zie lesrooster. Schrijf je nu in, er zijn nog enkele plaatsen vrij!

 Volg ons op Facebook!

Wilt u meer informatie over Pilates, Groepstrainingen, Yoga, Bodyfit? Of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend advies gesprek? Bel of mail dan gerust. 

Naar contact